Inussuk – Pejling mod Grønland

 

Verden har fået en bog om at flytte til Grønland for at bo og arbejde. En af de første af sin slags.

Googler du ’arbejde i Grønland’ får du i første forsøg nemlig ikke boghits med derimod et vælg af jobtilbud, stærkt efterfulgt af link til SKAT. Og dette er præcis, hvad du IKKE har brug for, når du står over for den store beslutning at flytte til Grønland.

Inussuk tager dig med ud i alle tænkelige afkroge, som giver indsigt i Grønlands historie, kultur, politik, erhverv, menneskesyn, traditioner, årstider, vejr og klima, infrastruktur samt boligforhold – krydret med shopping-muligheder, gode indkøbstips og forslag til fritidsinteresser, networking m.m.

Dette er tydeliggjort med Professor Minik Rosings forord, hvor han kalder bogen ’bedre end nogen Grønspættebog’ for dem, som overvejer at flytte til Grønland.

Indholdet til den 288 sider store bog er skabt på baggrund af aktuelle rapporter, grundig research og mere end 280 interviews, indsamlet elektronisk og personligt på rejser rundt i Grønland.

Inussuk – Pejling mod Grønland er skrevet til dig, som overvejer eller planlægger en flytning til Grønland. Til dig, som bare gerne vil vide noget mere om Grønland, og til grønlandske, danske og internationale virksomheder til brug i deres rekrutterings- og fastholdelsesproces for medarbejdere.

Læs Inussuk – Pejlings mod Grønlands forord , introduktion og indholdsfortegnelse ved at klikke her 

 

Inussuk er grønlandsk for varde. I den grønlandske natur findes disse menneskeskabte sten- varder overalt, hvor de virker som pejlemærker; De viser vej og giver tryghed i ukendte omgivelser.
Inussuk – Pejling mod Grønland hjælper udlændinge til at skabe tryghed om flytningen til Grønland. Både før, under og efter selve flytningen